Advocaat neemt De Wolf mee naar Feyenoord Published on 10/30/2019 | By fox sports

Dick Advocaat wordt de nieuwe trainer van Feyenoord. De 72-jarige Hagenaar volgt de opgestapte Jaap Stam op en tekent tot het einde van het seizoen in Rotterdam, schrijft het AD.

Advocaat zou John de Wolf, FOX Sports-analist en trainer van tweede-divisionist Spakenburg, meenemen als assistent naar de Kuip.

Dinsdag ging De Wolf bij FOX Sports in op de situatie bij Feyenoord. Hij verklaarde toen dat hij nog niet gebeld was door de Rotterdammers, maar zijn 'sprekende ogen' vertelden een ander verhaal.

Cor Pot wordt eveneens assistent van Advocaat. Dat betekent dat Feyenoord afscheid neemt van de huidige staf bestaande uit Said Bakkati, Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Roy Makaay.

Het is niet de eerste keer dat Advocaat wordt ingehuurd als troubleshooter. In december 2009 werd hij bij AZ de tijdelijke opvolger van de ontslagen Ronald Koeman.

Feyenoord haalde Advocaat in februari 2016 binnen als klankbord voor trainer Giovanni van Bronckhorst. Een vriendendienst. De rol in de luwte leek hem niettemin op het lijf geschreven. Ook dit keer zat zijn taak er na een paar maanden weer op. (FOX Sports/ANP)

Highlighted

Eredivisie
Cyriel Dessers named as Player of the Month Published on 12/4/2019
Eredivisie
ADO Den Haag makes dreams come true for Kimberley (13) with G-Storks Published on 12/3/2019
Eredivisie
Racism? Then we won't play football Published on 11/22/2019
Eredivisie
More than 550,000 eDivisie views in two days Published on 11/15/2019
Eredivisie
Donyell Malen visits the PSV Amputation Team Published on 11/5/2019