Blind: "Ik ben oké en ik voel me goed" Published on 8/26/2020 | By fox sports

Daley Blind heeft woensdagavond op social media een korte update gegeven over zijn toestand. "Ik ben oké en ik voel me goed", aldus de verdediger van Ajax. Gisteren viel Blind uit tijdens de wedstrijd tegen Hertha BSC nadat zijn ICD-kastje afging.

Ajax meldde eerder op de woensdag al dat Daley Blind zich naar omstandigheden goed voelt.

De schrik zat er goed in toen Blind in de tweede helft door zijn knieën ging. Dit gebeurde zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Blind greep naar zijn borstkas en na overleg met de medische staf verliet hij zelfstandig het veld.

Blind was afgelopen seizoen een paar maanden uit de roulatie nadat hij in het Champions League-duel met Valencia kampte met hartklachten. De Ajax-verdediger speelt nu met een ICD-kastje, een soort defibrillator. Dat ICD-kastje ging in de wedstrijd tegen Hertha dus af en dat zorgde ervoor dat Blind het duel staakte. Ajax-trainer Erik ten Hag meldde gisteren al dat het goed ging met Blind.

Blind wordt nu eerst nader onderzocht. Ajax en speler wachten de uitslagen van deze onderzoeken af voordat Blind weer de training hervat. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Blind: 'This is what makes you want to play for Ajax' Published on 10/22/2020
Eredivisie
Mario Götze caps PSV debut with opening goal Published on 10/22/2020
Eredivisie
Clint Leemans is named Eredivisie Player of the Month Published on 10/1/2020
Eredivisie
Elegantly designed Football stadium Published on 9/21/2020
Eredivisie
Eredivisie makes fresh step in collecting and sharing sporting data Published on 9/10/2020