'Bryan Linssen alsnog op weg naar Feyenoord' Published on 7/3/2020 | By fox sports

Feyenoord rekent erop alsnog Bryan Linssen te contracteren. Eerder leek het erop dat de transfer niet door zou gaan, maar de 29-jarige aanvaller is er nu toch uitgekomen met de Rotterdammers. Dat melden diverse media.

Maandag hoopt Feyenoord de deal definitief af te ronden. Dick Advocaat is zeer gecharmeerd van Linssen, die de vervanger moet worden van de langdurig geblesseerde Colombiaan Luis Sinisterra.

Linssen, die Vitesse transfervrij verlaat, leek de afgelopen maanden al op weg naar Feyenoord, maar de onderhandelingen werden halverwege mei nog gestaakt vanwege een te groot verschil in vraag en aanbod. Met veertien goals eindigde de rappe Limburger afgelopen seizoen op de gedeelde derde plaats op de topscorerslijst.

Linssen debuteerde in het seizoen ’08-‘09 in het betaalde voetbal in dienst van Fortuna Sittard. Via MVV Maastricht, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen belandde hij in de zomer van 2017 bij Vitesse. Afgelopen december maakte Linssen bekend zijn aflopende contract met de Arnhemmers niet te verlengen. Ook Burnley en Union Berlin toonden interesse in de aanvaller. (FOX Sports

 

Highlighted

Eredivisie
Elegantly designed Football stadium Published on 9/21/2020
Eredivisie
Eredivisie makes fresh step in collecting and sharing sporting data Published on 9/10/2020
Eredivisie
Eredivisie One To Watch: A data-driven top 10 by SciSports Published on 9/1/2020
Eredivisie
Robben wants to be Groningen ever-present after retirement U-turn Published on 9/1/2020
Eredivisie
Eredivisie clubs reach agreement on TV money distribution Published on 6/5/2020