De FOX Sports Eredivisie Comeback dendert door Published on 8/1/2020 | By fox sports

De FOX Sports Eredivisie Comeback dendert vandaag door met drie wedstrijden. Vanaf 14.30 uur tot 22.30 uur komen we live vanuit Groningen. Het meest in het oog springende duel is om 17.30 uur in De Galgenwaard. FC Utrecht ontvangt in eigen huis AZ. Die ploegen openen op 12 september ook de Eredivisie en ook die ontmoeting is dan in de Domstad.

Na NAC – SC Heerenveen schakelen we naar De Galgenwaard. Daar gaan Pascal Kamperman en Arnold Bruggink voorbeschouwen op FC Utrecht tegen AZ. De Alkmaarders menen nog steeds recht te hebben op het directe Champions League-ticket van Ajax, maar vooralsnog lijkt het er op dat AZ op 25 of 26 augustus moet aantreden in de tweede voorronde van de Champions League.

De laatste ontmoeting van de dag is in het hoge noorden. Heracles Almelo gaat op bezoek bij FC Groningen. Alle liefhebbers hoopten op de rentree van Arjen Robben, maar daar zullen we nog even op moeten wachten. De 96-voudig international richt zich op het eerste competitieduel tegen PSV en de wedstrijd van vanavond komt in zijn voorbereidingsschema nog te vroeg.

Ondanks de afwezigheid van Robben zijn er namens ons wel drie zwaargewichten in Groningen. Milan van Dongen en Ronald de Boer helpen u de zaterdagavond door, en Hans Kraay junior verzorgt de interviews.

Alle wedstrijden zijn LIVE te zien op FOX Sports 1. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Elegantly designed Football stadium Published on 9/21/2020
Eredivisie
Eredivisie makes fresh step in collecting and sharing sporting data Published on 9/10/2020
Eredivisie
Eredivisie One To Watch: A data-driven top 10 by SciSports Published on 9/1/2020
Eredivisie
Robben wants to be Groningen ever-present after retirement U-turn Published on 9/1/2020
Eredivisie
Eredivisie clubs reach agreement on TV money distribution Published on 6/5/2020