FC Utrecht slaat diep in blessuretijd toe tegen Feyenoord Published on 3/31/2019 | By fox sports

FC Utrecht heeft in de allerlaatste minuut van de wedstrijd met 3-2 gewonnen van Feyenoord. Verdediger Timo Letschert kopte in de vijfde minuut van de blessuretijd de winnende goal tegen de touwen.

Voorafgaande het duel in de Galgenwaard werd er een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aanslag in Utrecht van twee weken geleden. Ook speelden zowel Utrecht als Feyenoord met rouwbanden. In een matige eerste helft was het FC Utrecht dat na dik een halfuur spelen op voorsprong kwam. Urby Emanuelson krulde een vrije trap via de binnenkant van de paal langs doelman Kenneth Vermeer. Diezelfde Vermeer ging in de tweede helft hopeloos in de fout door de bal zomaar in de voeten van Jean-Christophe Bahebeck te schieten. De Fransman legde vervolgens breed op Sander van der Streek, die uiterst beheerst de voorsprong namens Utrecht verdubbelde.

Een tot dan toe mak Feyenoord, dat begon zonder Steven Berghuis, zat amper in de wedstrijd maar kwam wel via Sam Larsson terug in de wedstrijd. Niet veel later kopte Robin van Persie de gelijkmaker binnen namens Feyenoord.

De wedstrijd leek uit de lopen op een gelijkspel tot Utrecht in de 95ste minuut een vrije trap mocht nemen. De bal ketste terug van de paal, waarna Letschert in extremis Utrecht naar de overwinning kopte. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
FRENKIE DE JONG EREDIVISIE PLAYER OF THE SEASON 2018/2019 Published on 5/16/2019
Eredivisie
Martin Ødegaard named as Player of the Month for April Published on 5/2/2019
Eredivisie
Heracles Almelo wins Xbox season eDivisie Published on 4/26/2019
Eredivisie
Eredivisie to play with 'Rembrandt ball' during 2019/20 season Published on 4/8/2019
Eredivisie
Dusan Tadic announced as Played of the Month Published on 4/4/2019