Feyenoord bevestigt aanstelling Arnesen als technisch directeur Published on 11/20/2019 | By fox sports

Feyenoord heeft de aanstelling van Frank Arnesen als nieuwe technisch directeur bevestigd. De Deen treedt medio januari 2020 in dienst bij de club.

De naam van Arnesen zong al langer rond in De Kuip. Hij wordt de opvolger van Sjaak Troost, die functie nu op interim basis bekleedt. De oud-speler van onder meer Ajax en PSV heeft een schat aan ervaring als technische man bij onder meer PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea, Hamburger SV en onlangs bij Anderlecht.

"Feyenoord is natuurlijk een prachtige club, maar niet alleen daarom kijk ik ernaar uit in Rotterdam aan de slag te gaan. Het moment voelt gewoon goed. De basis en een flink aantal randvoorwaarden voor het bedrijven van topsport zijn de laatste jaren op orde gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe accommodaties voor het eerste elftal en voor de jeugdopleiding die zijn gerealiseerd. Bovendien proef je bij iedereen die je spreekt dat de mensen veranderingsgezind zijn, in die zin dat ze open staan voor nieuwe ideeën en impulsen. Dat is een klimaat waarin ik graag werk en succesvol denk te kunnen zijn", aldus Arnesen op de clubsite van de Rotterdammers.

Feyenoord heeft ook een financieel directeur aangetrokken in de persoon van Pieter Smorenburg. Over de aanstelling van Smorenburg zegt president-commissaris Toon van Bodegom het volgende. "Feyenoord is gezond. De ambitie is niet alleen om dat te blijven, maar juist om grote stappen te zetten. Bij de strategiebepaling, bij het verkennen van alle opties en de uitwerking ervan is grote expertise op financieel gebied noodzakelijk. Met Pieter Smorenburg hebben we die nu in huis." (FOX Sports)


 

 

 

 

 

 

Highlighted

Eredivisie
Refugee Mo finds a new home at Sparta Rotterdam Published on 1/21/2020
Eredivisie
ADO Den Haag reveal awesome Pardew 'Ghostbusters' banner Published on 1/20/2020
Eredivisie
Ajax resumes with narrow win against Sparta Published on 1/20/2020
Eredivisie
Oussama Idrissi named as Eredivisie Player of the Month Published on 1/17/2020
Eredivisie
Biggest EA SPORTS FIFA event ever: eDivisie Finals on February 15th in Amsterdam Published on 12/18/2019