Gerbrands verlengt tot medio 2025 bij PSV Published on 10/18/2019 | By fox sports

Toon Gerbrands heeft zijn contract bij PSV met drie jaar verlengd. De algemeen directeur staat nu tot medio 2025 onder contract in Eindhoven.

Gerbrands is bezig aan zijn zesde seizoen bij PSV. Op de clubwebsite licht de president-commissaris, Jan Albers, de contractverlenging toe. 

"De koers die PSV onder Gerbrands vaart, past bij de club. We hebben drie landstitels gewonnen, overwinterden in de UEFA Champions League en de schuldenpositie is significant verbeterd. PSV is een voetbalclub waar prijzen winnen voorop staat, maar we willen die successen wel op een verantwoorde wijze boeken”, legt Albers uit. 

De algemeen directeur is verheugd met de nieuwe verbintenis. “We werken bij PSV samen op een manier die bij mij past”, zegt Gerbrands. “Ik ben iemand die gedijt in een omgeving waar prestaties worden gevraagd, waar je doelen concreet benoemt. De strategie richting 2030 is vastgelegd in een document dat ik samen met mijn managementteam, gesteund door de RvC, heb geschreven. Ik kan me volledig vinden in onze visie op het heden en de toekomst", aldus Gerbrands. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Robben out of retirement to join FC Groningen Published on 6/29/2020
Eredivisie
New Eredivisie season to start in september Published on 6/26/2020
Eredivisie
Eredivisie clubs reach agreement on TV money distribution Published on 6/5/2020
Eredivisie
The Eredivisie participates in a unique European FIFA 20 tournament Published on 5/11/2020
Eredivisie
Mattijs Manders leaves Eredivisie CV, Jan de Jong appointed interim CEO Published on 5/12/2020