Kinderen gratis naar FC Emmen Published on 9/5/2020 | By fox sports

FC Emmen stelt volwassen bezoekers voor de eerste drie thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen in de gelegenheid om kinderen tot en met de leeftijd van 11 jaar gratis mee te nemen. Per volwassene mag er één kind mee, je hoeft dit niet van tevoren aan ons door te geven, meldt de club. Het kind mag naast, voor of achter diegene zitten.

"Neem dus je kind, kleinkind, neefje, nichtje of buurjongen mee naar het stadion. We hopen dat zoveel mogelijk supporters hier gebruik van zullen maken. Zo zal het stadion op een verantwoorde manier toch nog een stuk voller zitten", laat de club weten.

FC Emmen zegt dat de actie binnen alle richtlijnen van het RIVM over het coronavirus valt. Kinderen van die leeftijd hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden omdat het besmettingsgevaar enorm klein is.

Afgelopen mei was al het voorstel gelanceerd om kinderen toe te laten in de stadions bij wedstrijden, als alternatief voor wedstrijden zonder publiek. In een protocol dat de KNVB in juli in samenspraak met diverse betrokken partijen heeft opgezet voor het nieuwe seizoen zijn thuissupporters in beperkte mate weer welkom. (ANP)

Highlighted

Eredivisie
Blind: 'This is what makes you want to play for Ajax' Published on 10/22/2020
Eredivisie
Mario Götze caps PSV debut with opening goal Published on 10/22/2020
Eredivisie
Clint Leemans is named Eredivisie Player of the Month Published on 10/1/2020
Eredivisie
Elegantly designed Football stadium Published on 9/21/2020
Eredivisie
Eredivisie makes fresh step in collecting and sharing sporting data Published on 9/10/2020