Kishna keert terug bij jeugdliefde ADO op basis van prestatiecontract Published on 8/31/2020 | By fox sports

Ricardo Kishna vervolgt zijn carrière bij ADO Den Haag. De 25-jarige vleugelspits tekent een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar.

Kishna werd in 2017 al twee seizoenen gehuurd door jeugdliefde ADO, maar kwam vanwege zwaar blessureleed slechts tot twee competitieduels. 

Nu komt de oud-jeugdspeler opnieuw naar Den Haag. "We gaan op basis van een prestatiecontract met Ricardo in zee. Dat onderstreept dat hij echt van goede wil is. Hij wil écht weer naar ADO Den Haag, de club waar hij vandaan komt en waar zijn hart ligt.", aldus Martin Jol namens het Technisch Hart van ADO.

Kishna: "Ik wilde direct weer naar ADO Den Haag. Ik ken er veel mensen en het voelt vertrouwd. Omdat het mijn laatste club was, heb ik ook het gevoel dat ik niet echt ben weggeweest. Ik voelde me vorig seizoen nog enorm betrokken bij de club en zat daarom ook vaak op de tribune. ADO Den Haag is gewoon mijn club. Dat de club nu ook weer op natuurgras speelt, maakt mij nóg blijer met mijn terugkeer." (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
sc Heerenveen put 15,000 teddy bears in the stands Published on 10/26/2020
Eredivisie
Ajax thrash VVV-Venlo 13-0 to break Eredivisie record Published on 10/26/2020
Eredivisie
Blind: 'This is what makes you want to play for Ajax' Published on 10/22/2020
Eredivisie
Mario Götze caps PSV debut with opening goal Published on 10/22/2020
Eredivisie
Clint Leemans is named Eredivisie Player of the Month Published on 10/1/2020