Officieel: Dessers maakt 'jongensdroom' waar bij Belgische topclub Genk Published on 7/1/2020 | By ESPN

Cyriel Dessers is gepresenteerd bij zijn nieuwe club KRC Genk. De topscorer van de Eredivisie van afgelopen seizoen komt over van Heracles Almelo en tekent een contract voor vier seizoenen.

Sportief directeur Dimitri de Condé is blij met de komst van Dessers: “Cyriel heeft zich in Nederland uitstekend ontwikkeld als voetballer, en als echte doelpuntenmaker. Hij is Belgisch, nog jong en helemaal klaar om de volgende stap te zetten in zijn carrière. Dat hij als kind al supporter was van onze club, maakt het alleen nog mooier."

Voor Dessers komt een jongensdroom uit. "Als kleine jongen droom je van grootse dingen. Ik droomde van Racing Genk", aldus de nieuwe aanwinst op de clubwebsite.

 

Naar verluidt ontvangt Heracles ongeveer 4 miljoen euro voor de aanvaller, die in het afgelopen seizoen met vijftien competitietreffers op de gedeelde eerste plaats eindigde in het topscorersklassement. Steven Berghuis (Feyenoord) kwam in de Eredivisie eveneens vijftien keer tot scoren. Dessers speelde een seizoen bij Heracles Almelo, hij kwam in Nederland ook uit voor FC Utrecht en NAC Breda. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Eredivisie goes digital with global fantasy football game Sorare Published on 2/23/2021
Eredivisie
Giakoumakis named as Eredivisie Player of the Month Published on 2/4/2021
Eredivisie
Geertruida named as U21 Player of the Month for the second time Published on 2/4/2021
Eredivisie
Antony named Eredivisie Player of the Month Published on 1/7/2021
Eredivisie
Endemol’s stake in Eredivisie Media & Marketing sold to league Published on 1/5/2021