Robben, Cruijff, Van Basten en Bergkamp genomineerd voor beste elftal aller tijden Published on 10/19/2020 | By fox sports

Nóg vier Nederlanders mogen zich bij de al acht Nederlandse genomineerden scharen voor het beste elftal aller tijden. France Football zet Arjen Robben, Johan Cruijff, Marco van Basten en Dennis Bergkamp op de lijst met namen die kans maken op deze eervolle verkiezing.

Robben is een van de tien rechtsbuitens die is genomineerd door het Franse tijdschrift. Samen met geduchte concurrent Lionel Messi is hij de enige nog actieve speler.

Omdat France Football dit jaar vanwege het coronavirus geen Ballon d'Or's uitreikt, is het tijdschrift op zoek naar het beste elftal aller tijden. Cruijff, Van Basten en Bergkamp zijn verkiesbaar als beste spits. Dit zijn alle grote namen die voor deze positie kanshebber zijn: 

Eerder werden al acht andere Nederlanders genomineerd voor een plek in het elftal: Edwin van der Sar, Wim Suurbier, Ronald Koeman, Ruud Krol, Johan Neeskens, Frank Rijkaard, Clarence Seedorf en Ruud Gullit. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Antony named Eredivisie Player of the Month Published on 1/7/2021
Eredivisie
Endemol’s stake in Eredivisie Media & Marketing sold to league Published on 1/5/2021
Eredivisie
Davy Klaassen is named Eredivisie Player of the Month Published on 12/4/2020
Eredivisie
Ajax convincing and effortless against Heracles Published on 11/24/2020
Eredivisie
AZ launches University Published on 11/24/2020