Meijers volgt Beugelsdijk naar Sparta: "Dit shirt staat me ook goed toch?" Published on 9/16/2020 | By fox sports

ADO Den Haag en Sparta hebben overeenstemming bereikt over een ruildeal. Aaron Meijers volgt Tom Beugelsdijk naar Het Kasteel en gaat één seizoen op huurbasis spelen in Rotterdam, Lassane Faye bewandelt de omgekeerde weg en speelt dit seizoen voor ADO.

De technisch directeur van Sparta, Henk van Stee, is blij met de komst van Meijers: “Aaron stond al langer in onze belangstelling. Met ruim 400 wedstrijden in het betaalde voetbal in de benen, waarvan 300 in de Eredivisie, voegen we uiteraard ervaring toe aan onze selectie.”

Meijers speelde sinds 2012 in Den Haag en droeg in 2013 voor het eerst de aanvoerdersband. De laatste seizoenen was de linksback zelfs de vaste captain van ADO. Martin Jol, hoofd van het technisch hart van ADO, benadrukt dat het salaris van Meijers een van de oorzaken van de ruil is: "Deze wissel past in de nieuwe koers van de club, ook met oog op het budget. Lassana is een jonge linksback, die onze trainer goed kent, omdat hij al drie jaar met hem gewerkt heeft. Hij is een fysiek sterke speler, die bij ons de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen.”

“Ik wil dit seizoen vlammen”, zegt Faye over zijn overgang. Bij ADO wordt Faye, zoals Jol al zei, herenigd met Rankovic: “Ik ken de trainer goed, omdat ik bij zowel Sparta als Vitesse met hem heb gewerkt. Ik denk dat ik, net als de coach, bij ADO Den Haag pas. Ik hou van strijd leveren, honderd procent geven en flair."(FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Blind: 'This is what makes you want to play for Ajax' Published on 10/22/2020
Eredivisie
Mario Götze caps PSV debut with opening goal Published on 10/22/2020
Eredivisie
Clint Leemans is named Eredivisie Player of the Month Published on 10/1/2020
Eredivisie
Elegantly designed Football stadium Published on 9/21/2020
Eredivisie
Eredivisie makes fresh step in collecting and sharing sporting data Published on 9/10/2020