Twente-uitblinker Danilo voor het eerst opgeroepen voor olympisch elftal Brazilië Published on 11/12/2020 | By fox sports

Danilo is voor de eerste keer geselecteerd voor het olympisch elftal van Brazilië (onder 23). De Goddelijke Kanaries spelen in Egypte oefenwedstrijden tegen Saudi-Arabië en Egypte.

"Weer een droom die uitkomt", schrijft Danilo - dit seizoen door Ajax verhuurt aan FC Twente - op zijn Instagram-pagina. "God bedankt voor de mogelijkheid om het shirt te dragen waar ik altijd al van droomde."

De 21-jarige spits van Twente werd vorige week uitgeroepen tot Speler van de Maand Onder-21 in de Eredivisie. De Braziliaanse aanvaller is topscorer in Nederland met acht goals in acht duels, ook gaf hij nog vier assists.

Ajax-aanvaller David Neres en PSV-speler Mauro Junior zijn eveneens opgeroepen voor de olympische ploeg. Ajacied Antony moest zich afmelden met een spierblessure.

Eerder werden ook FC Twente-spelers Joël Drommel (Oranje) en Vaclav Cerny (voor Tsjechië) al opgeroepen door hun land. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Antony named Eredivisie Player of the Month Published on 1/7/2021
Eredivisie
Endemol’s stake in Eredivisie Media & Marketing sold to league Published on 1/5/2021
Eredivisie
Davy Klaassen is named Eredivisie Player of the Month Published on 12/4/2020
Eredivisie
Ajax convincing and effortless against Heracles Published on 11/24/2020
Eredivisie
AZ launches University Published on 11/24/2020