'United hoopt Real af te troeven en meldt zich voor Van de Beek' Published on 6/6/2020 | By fox sports

Manchester United heeft zich officieel gemeld voor Donny van de Beek (23). De Telegraaf meldt dat de Engelse grootmacht de middenvelder van Ajax vlak voor de neus van Real Madrid wil wegkapen.

Slechts een medische keuring zou de overstap van Van de Beek naar Real nog in de weg staan, maar omdat Madrid zwaar getroffen is door de corona-uitbraak, zou United zijn kans schoon zien. 

Volgens De Telegraaf zou Real het in deze tijd ongepast vinden een miljoenentransfer af te ronden. Pas nadat de competitie is hervat en de mediagelden in ontvangst zijn genomen, zou De Koninklijke willen toeslaan. Wellicht is Manchester United de Spanjaarden dan al te snel af.

Afgelopen winter was er ook al vermeende interesse van United in Van de Beek, maar toen was de negenvoudig Oranje-international resoluut:

Europa League

Mocht Van de Beek daadwerkelijk voor de Engelsen komen te spelen, komt hij bij de club terecht waarvan hij in 2017 de Europa League-finale verloor. Van de Beek mocht destijds twintig minuten meedoen van trainer Peter Bosz. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Ziggo & FOX Sports agree carriage deal in time for Eredivisie season Published on 7/30/2020
Eredivisie
Eredivisie adds new kick-off time Published on 7/24/2020
Eredivisie
Eredivisie clubs reach agreement on TV money distribution Published on 6/5/2020
Eredivisie
The Eredivisie participates in a unique European FIFA 20 tournament Published on 5/11/2020
Eredivisie
Mattijs Manders leaves Eredivisie CV, Jan de Jong appointed interim CEO Published on 5/12/2020