Vliegende start VVV tegen Emmen, Giakoumakis debuteert met hattrick Published on 9/13/2020 | By fox sports

VVV-Venlo heeft in een spectaculaire wedstrijd met 5-3 gewonnen bij FC Emmen. Debutant Georgos Giakoumakis maakte met een zuivere hattrick een 2-0-achterstand ongedaan, waarna VVV met twee goals in de blessuretijd de wedstrijd besliste.

De 2200 toeschouwers in De Oude Meerdijk zagen een attractieve wedstrijd. Binnen 4 minuten was het al raak voor de thuisclub via Robbert de Vos. Met 3 minuten en 32 seconden op de klok was het de snelste treffer ooit in de Eredivisie voor FC Emmen.

Na rust volgden de doelpunten zich razendsnel op. Marko Kolar verdubbelde de voorsprong van Emmen, waarna de nieuwe spits van VVV zich liet gelden. Met een zuivere hattrick (een intikker, een rake strafschop en een fraai wippertje over doelman Dennis Telgenkamp) draaide Giakoumakis de wedstrijd hoogstpersoonlijk om. Kort daarna trok de Deen Nikolai Laursen de stand weer gelijk met een subtiel hakje vlak voor de doellijn.

Maar dankzij twee treffers in blessuretijd wonnen de bezoekers alsnog. Een voorzet van Tobias Pachonik belandde via Emmen-verdediger Caner Cavlan in het doel en invaller Jafar Arias zorgde tegen zijn oude club voor het achtste en laatste doelpunt van de middag. (FOX Sports/ANP)

Highlighted

Eredivisie
Blind: 'This is what makes you want to play for Ajax' Published on 10/22/2020
Eredivisie
Mario Götze caps PSV debut with opening goal Published on 10/22/2020
Eredivisie
Clint Leemans is named Eredivisie Player of the Month Published on 10/1/2020
Eredivisie
Elegantly designed Football stadium Published on 9/21/2020
Eredivisie
Eredivisie makes fresh step in collecting and sharing sporting data Published on 9/10/2020