KPN Teamgenoot
KPN Klasgenoot is een apparaat dat langdurig zieke kinderen een hele bijzondere wedstrijdbeleving geeft. De aanvoerder van de club laat de Klasgenoot door het hele stadion gaan, zoals de kleedkamer in en het veld op.

KPN verbindt zieke kinderen met favoriete Eredivisieclub

In een nieuwe videoserie van het KPN Mooiste Contact Fonds en de Eredivisie staan jonge voetbalfans centraal die vanwege hun ziekte zelf niet naar het stadion kunnen. Met hulp van de KPN Klasgenoot (een apparaat dat langdurig zieke kinderen weer mee laat doen in de klas) kijken zij mee tijdens een wedstrijd van hun favoriete club. De aanvoerder van de club laat de Klasgenoot door het hele stadion gaan. Het veld op, de kleedkamer en dug-out in en is aanwezig bij de ereronde. Zo ervaren deze kinderen hoe het er tijdens een wedstrijddag aan toe gaat en komen zij dichterbij hun helden dan ooit!

Maak bijvoorbeeld kennis met de 13-jarige Jan. Hij heeft een afweerstoornis en daarom volgt hij elke middag zijn lessen via de KPN Klasgenoot. Zijn grote droom is om een keer op het veld te staan van zijn favoriete club, SC Cambuur. Helaas mag hij zelf niet meer voetballen en de wedstrijden van Cambuur kan hij alleen op televisie volgen. Dankzij de KPN Klasgenoot kan hij een dag mee als Teamgenoot van zijn favoriete eredivisieclub.