Eerlijk Spel

Eerlijk is Eerlijk

Samen zijn we eerlijk en open over de risico’s zoals sportgerelateerde matchfixing, kansspelgerelateerde problematiek en kansspelverslaving en fraude. Met onze Eerlijk is Eerlijk strategie ontwikkelen we concrete programma’s en initiatieven waarmee we deze risico’s benoemen en beperken.

EERLIJK PRODUCT

Bij Holland Casino kunnen spelers rekenen op het eerlijkste en meest betrouwbare spel. We spelen een leidende rol in het eerlijker en transparanter maken van onze branche. We leveren extensieve inspanningen én bewijs.”

EERLIJK SPEL

Samen maken we ons hard voor een eerlijke speel- en werkomgeving voor iedereen die werkzaam is in, of betrokken is bij sectoren die onderwerp van online kansspelen zijn. We behartigen de belangen direct en indirect en dragen actief bij aan een level playing field.

EERLIJKE KANSEN

We bouwen samen mee aan een samenleving die eerlijke kansen en eerlijke toegang biedt tot een gezond en inclusief leven. Sport en spel voor breedte- en topsport brengen we binnen handbereik van iedereen. Iedereen heeft recht op gelijke voorwaarden, middelen en condities.

Dit artikel delen