Eredivisie

Stagevacature Content Creator Eredivisie 2023-24

Ben jij ook een voetbalfanaat en volg je alles wat er gebeurt in de Eredivisie op de voet? Ken jij alle ins en outs van social media-platformen, zoals TikTok en Instagram? Ben jij creatief en bedreven in het maken van designs in Adobe Photoshop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maak je debuut in de Eredivisie als stagiair content creatie.

Als stagiair werk je bij de Eredivisie letterlijk en figuurlijk op het hoogste niveau van het Nederlands betaald voetbal. Je staat in het middelpunt van de voetbalwereld en bent wekelijks in contact met collega’s van de 18 eredivisieclubs. Met onze kanalen bereiken we dagelijks miljoenen fans en zijn we continue bezig om zoveel mogelijk voetballiefhebbers te laten genieten van de ontwikkelingen in de mooiste competitie van Nederland.

Wat voor een toptalent zoeken wij?

Voldoe jij aan meerdere punten, zoals hieronder benoemd? Dan ben jij voor ons dé perfecte kandidaat voor deze stagevacature!

 1. Je bent een student die op zoek is naar een toffe stageplaats voor minimaal één seizoenshelft (augustus 2023 t/m januari 2024, januari 2024 t/m juni 2024 óf een heel seizoen) (Must)
 2. Je bent een groot voetballiefhebber en je checkt dagelijks het voetbalnieuws op je telefoon (Must)
 3. Je kijkt niet alleen de wedstrijden van je favoriete club, maar weet ook wie de spelmaker is van Go Ahead Eagles, welke keeper van Sparta Rotterdam al meer dan 11 wedstrijden een clean sheet achter zijn naam heeft staan en welke clubs op pole position staan om te promoveren naar de Eredivisie (Must)
 4. Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook ben je beschikbaar om in de avonden en weekenden iets online te zetten, de Eredivisie wordt immers niet op kantoordagen gespeeld (Must)
 5. Je bent helemaal thuis in social media en kent daar alle ins en outs van (Must). Je bent zelf actief op Instagram en TikTok, daarnaast ben je ook bekend met andere platformen als Facebook en Twitter (Pré)
 6. Je bent ontzettend creatief en bedreven in het maken van content. Je hebt veel ervaring met het maken van designs in Adobe Photoshop (Must) en je hebt ook ervaring (of bent erg leergierig) in het maken van videocontent via bijvoorbeeld Adobe Première Pro (Pré)
 7. Je bent zelfstandig en gemotiveerd om – naast je stageopdracht(en) – ook alles uit jezelf te halen om de Eredivisie nóg beter op de kaart te zetten (Pré)

Wat kan je van ons verwachten?

 • We verwelkomen jou vanaf de eerste dag als teamgenoot in plaats van stagiair
 • We gaan je proberen te helpen om je stageperiode met minimaal een acht af te ronden en laten je zoveel mogelijk ervaring opdoen in de voetbalwereld
 • We gaan jou ondersteunen om, naast je opdracht(en), ook op kennis en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen
 • We bieden jou ruimte en kansen om je eigen ideeën in te brengen en ook ons iets (nieuws) te leren
 • We gaan samen je netwerk in het voetbal (verder) uitbreiden
 • Je wordt beloond met een toffe stageplaats op ons prachtige kantoor in Zeist, ontvangt een mooie stagevergoeding, kan dagelijks aansluiten bij onze lunch (elke dag vers gemaakt door onze eigen kok), je krijgt de mogelijkheid om toffe wedstrijden te bezoeken en je kan gratis sporten

Ben jij het aanstormend toptalent dat wij zoeken?

Stuur dan je motivatiebrief, CV en enkele voorbeelden van eerder gemaakt content naar info@eredivisie.nl

Het heeft geen zin om te reageren op deze stagevacature wanneer je niet aan de gestelde eisen voldoet. Bij de vervolggesprekken is het uitwerken en presenteren van een case verplicht.

De vacature staat in eerste instantie uit tot en met eind april. Bij het vinden van de perfecte kandidaat (of kandidaten voor beide periodes) kan de vacature eerder gesloten worden. Wees er dus snel bij!

Acquisitie naar aanleiding van deze stagevacature wordt niet op prijs gesteld

Dit artikel delen