Maatschappelijk partner
Hoofdsponsor
Partner
eSports
Eredivisie

Vacature Eredivisie CV: Projectmanager esports (VACATURE AL INGEVULD)

DEZE VACATURE IS NIET MEER BESCHIKBAAR

De vacature projectmanager esports is niet meer beschikbaar.

Voor de continue ontwikkeling van de edivisie, de grootste esports competitie van Nederland waar esporters van de 18 Eredivisieclubs virtueel strijden om het kampioenschap in FIFA 19 Ultimate Team, is de Eredivisie CV per direct op zoek naar een Projectmanager esports (M/V). Als Projectmanager esports coördineer je de gehele edivisie op marketing-, communicatief- en commercieel gebied. 

De Eredivisie CV is de organisatie waarin alle 18 clubs van de Eredivisie verenigd zijn. De Eredivisie CV draagt namens en voor de Eredivisieclubs zorg voor de commerciële exploitatie van de media- en sponsorrechten en de promotie en ontwikkeling van het merk en competitie Eredivisie.

De edivisie is een nieuwe competitie voor de Eredivisieclubs, naast de Nederlandse voetbalcompetitie, in 2017 opgericht door de Eredivisie CV in samenwerking met de 18 Eredivisieclubs, EA SPORTS™ en Endemol Shine Nederland. 

De Eredivisie CV is vanwege de continue ontwikkeling van haar esports competitie edivisie per direct op zoek naar een Fulltime Projectmanager esports (m/v).

Wat wordt je functie? 

Als Projectmanager esports coördineer je de gehele edivisie. De nadruk ligt op het ontwikkelen, het organiseren en het beheren van de uitvoering en naleving van de competitieopzet en het competitieverloop. Ook het beheren en ontwikkelen van de (media)productie(s), het marketing- en communicatiebeleid en de commercie van de edivisie behoren tot jouw taken.

Jouw hulp wordt tevens verwacht bij andere marketing- of maatschappelijke projecten van Eredivisie CV. Tot slot ondersteun je de Business Development Manager bij allerlei werkzaamheden zoals bijvoorbeeld marktonderzoek en fan-marketing.

Wat voor profiel heb je? 

Je hebt een opleiding op tenminste HBO-niveau afgerond, bij voorkeur in de richtingen: (sport)management, (sport)communicatie en/of (sport)marketing. Daarbij heb je minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een functie waar je vergelijkbare taken hebt gedaan. Naast het MS Office pakket (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) is het een pre als je bekend bent met Adobe Photoshop, -Illustrator en/of -Indesign. Daarnaast heb je natuurlijk veel kennis van nieuwe media, social media en internettools.

Je bent op de hoogte van de laatste online marketing trends en het nieuws rondom de esports-scène (met name FIFA / PES). Verder kun je goed omgaan met druk en heb je een goed arbeidsethos. Naast de kerncompetenties klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en zelfstandigheid heb je eveneens oog voor commercie, uitstekende communicatievaardigheden en ben je organisatiesensitief. Dat je affiniteit hebt met gamen en voetbal spreekt natuurlijk voor zich!

Wat bieden wij? 

De Eredivisie CV biedt een unieke werkplek in een spannend en dynamisch werkveld waar je contact hebt met betaald voetbalorganisaties, media en producenten. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en er zijn mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Is deze functie jou op het lijf geschreven zijn en kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan vóór 30 juni 2018 een sollicitatiebrief inclusief curriculum vitae naar de Eredivisie CV per email t.a.v. de heer Marc Rondagh info@eredivisie.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marc Rondagh op het telefoonnummer +31 343 438 480 of per e-mail naar info@eredivisie.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Dit artikel delen