Maatschappelijk partner
Hoofdsponsor
Partner
eSports
Eredivisie

Vacature: KNVB Expertise is op zoek naar een junior clubadviseur

In het kader van het Traineeship Betaald Voetbal zoekt KNVB Expertise een nieuwe junior clubadviseur. KNVB Expertise, het kenniscentrum van het Nederlands betaald voetbal, is in 2008 opgericht als gezamenlijk initiatief van de KNVB, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en Federatie van Betaald Voetbal Organisaties (FBO).

Samen met 5 collega’s is de nieuwe junior clubadviseur elke dag bezig met de verdere professionalisatie van de betaald voetbalsector. Dat kan zijn als projectmanager van de jaarlijkse financiële benchmark, het Fan- of Sponsoronderzoek, of door middel van het organiseren van de Fieldtrip of het Kenniscongres voor de betaald voetbalclubs. 

Wat je ook doet, met jouw acties draag je direct bij aan een sterkere voetbalbranche. Uit recent onderzoek van PwC blijkt dat er in Nederland 8,2 miljoen voetbalvolgers zijn, die gemiddeld 11 uur per week spenderen aan het volgen van betaald voetbal. En in dit domein gaat de nieuwe trainee aan de slag! Kijk op www.knvbexpertise.nl voor meer informatie over het team en de werkzaamheden.

Interesse?

Ben of ken jij die ambitieuze starter, WO-opgeleid met kennis van Marketing of Business, die ook nog eens gek is van voetbal? Kijk dan snel eens op de vacature hier (https://knvb.homerun.co/junior-clubadviseur). Solliciteren kan tot 20 mei en voor meer informatie kan je contact opnemen met Coen Nieuwpoort (coen.nieuwpoort@knvb.nl). Wie weet tot snel!

 

Dit artikel delen