Maatschappelijk partner
Hoofdsponsor
Partner
eSports
Eredivisie

Vacature: Projectmanager Veranderagenda Eredivisie

De Eredivisie CV is per direct op zoek naar een Projectmanager Veranderagenda. Heb jij ervaring met het werken in de voetbalwereld? Ben jij in staat om zelfstandig en projectmatig te werken? Goed in het communiceren met clubs en andere stakeholders in het betaald voetbal? Grijp dan nu je kans om een baan te scoren bij de Eredivisie!

Als Projectmanager ben je primair verantwoordelijk voor de uitvoering, evaluatie en toetsing van de afspraken welke door de clubs in de Eredivisie zijn gemaakt in de Veranderagenda. In de Veranderagenda zijn diverse maatregelen opgenomen zoals het investeren in de kwaliteit van jeugdopleidingen, het realiseren van gelijke wedstrijdcondities en meer solidariteit in de verdeling van inkomsten. Dit alles moet leiden tot een verdere ontwikkeling van de kwaliteit van de Eredivisie, met als gevolg volle stadions, meer inkomsten voor de clubs en een hogere UEFA Ranking.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager Veranderagenda bewaak je de afspraken die met de clubs zijn gemaakt, stuur je bij waar nodig is, evalueer je de uitkomsten en rapporteer je wekelijks over de voortgang. Daarnaast ga je vaak in gesprek met de clubs en stakeholders in het betaald voetbal via platformvergaderingen en één-op-één gesprekken. Bovendien ondersteun je de Algemeen Directeur (en RvC) ten aanzien van alle relevante zaken in relatie tot de Veranderagenda en andere (bestuurlijke) zaken rondom de Eredivisie CV.

Wat neem jij mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau: in één van de opleidingen Project Management, Marketing, Bestuurs- en/of Bedrijfskunde
  • Ten minste 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke / vergelijkbare functie
  • Aantoonbare ervaring binnen de (Nederlandse) voetbalindustrie
  • Goede kennis van Nederlandse- en Engelse taal
  • Je kan zelfstandig en projectmatig werken

Wat hebben wij te bieden?

Een unieke fulltime baan bij de Eredivisie CV in Zeist! Je gaat werken in een sportieve en inspirerende omgeving, midden in de voetbalwereld. Daarnaast krijg je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse?

Ben jij enthousiast gemaakt voor deze functie en voldoe je aan het gevraagde profiel, dan zien wij jouw cv en motivatiebrief graag tegemoet. Je kan jouw sollicitatie voor 28 februari sturen naar sabine.post@eredivisie.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit artikel delen