FC Groningen - FC Emmen in het teken van overleden supporters Gepubliceerd op 15-10-2019

Voor veel fans is hun club zoveel meer dan een voetbalclub. De clubliefde zit diep geworteld en gaat verder dan enkel het bezoeken van de wedstrijden. Om die reden wordt elk jaar, voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar, de supporters van FC Groningen geëerd en herdacht die in dat jaar zijn ontvallen. 

Dit wordt gedaan op zondag 22 december 2019, bij de wedstrijd FC Groningen - FC Emmen, in het Hitachi Capital Mobility Stadion door na de opkomst van de spelers één minuut te applaudisseren voor deze supporters, terwijl namen en foto’s worden getoond op de videoschermen.
 
Uitsluitend in overleg met de familie van de overledene zal de aanvraag worden uitgevoerd. Na opgave neemt de club persoonlijk contact op met de aanvrager. Voor vragen over dit initiatief kunt u altijd bij de club terecht. 

Op de website van FC Groningen is het mogelijk om de naam of namen van overleden dierbaren door te geven voor de in memoriam wedstrijd FC Groningen – FC Emmen op zondag 22 december 2019: klik hier.

Maatschappelijk nieuws

Maatschappelijk
Scoor een boek 2020 van start! Gepubliceerd op 15-10-2019
Maatschappelijk
Kick-off plan tegen racisme en discriminatie: Ons voetbal is van iedereen Gepubliceerd op 15-10-2019
Maatschappelijk
FC Twente wint met ‘Supporter van elkaar’ Maatschappelijk Project Eredivisie Gepubliceerd op 15-10-2019
Maatschappelijk
AZ leert kinderen bewuster gamen met Level Up! Gepubliceerd op 15-10-2019
Maatschappelijk
Bijzondere Eredivisie nu te zien op thuisshirt FC Emmen Gepubliceerd op 15-10-2019