Steun het goede doel met #RKCarnaval Gepubliceerd op 12-2-2021

Het geliefde volksfeest, carnaval, wordt dit jaar helaas vanuit huis gevierd. Om dit feest toch in stijl te vieren, speelt RKC Waalwijk vanavond in een speciaal carnavalstenue. Met dit unieke shirt wordt niet alleen carnaval op een alternatieve wijze gevierd, maar ook het goede doel gesteund. RKC is namelijk bezig aan de realisatie van een nieuwe mindervalide-tribune in het Mandemakers Stadion. De opbrengsten van deze bijzondere shirts komen hieraan ten goede.

Op carnavalsvrijdag speelt RKC Waalwijk de degradatiekraker met FC Emmen in een speciaal carnavalstenue. Hiermee doet RKC een oproep aan iedere carnavalsliefhebber: “#blijfthuis en vier carnaval dit jaar binnen de maatregelen. Zo gaat carnaval alsnog door.”

Shirt

Samen met de kledingsponsor is er een tenue ontworpen waarbij de achtergrond zwart is, als symbool voor het feit dat carnaval dit jaar niet gevierd kan worden zoals gewoonlijk. De basis voor het tenue is confetti in de Waalwijkse carnavalskleuren: geel, blauw en rood. Ook spelen de Geelblauwen met een ander logo. De leeuw pronkt met een sjaal in de carnavalskleuren en een mondkapje.

Mindervalide-tribune

Met de opbrengst van het shirt hoopt RKC de bouw van een nieuwe mindervalide-tribune in het Mandemakers Stadion te realiseren, in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport. Na afloop van het duel tegen FC Emmen worden de gedragen wedstrijdshirts gesigneerd en geveild via MatchWornShirt. Tevens zijn de shirts te bestellen via:

https://fanshop.rkcwaalwijk.nl/product/rkcarnaval-shirt-2021/  

De opbrengsten gaan naar de realisatie van de mindervalide-tribune.

Lees meer over deze bijzondere outfit op www.rkcwaalwijk.nl

Maatschappelijk nieuws

Maatschappelijk
Volwassenen werken aan gezonde leefstijl met Vitesse FIT Gepubliceerd op 12-2-2021
Maatschappelijk
Dankzij FC Groningen bouwt Jeffrey aan een succesvolle toekomst Gepubliceerd op 12-2-2021
Maatschappelijk
VVV-Venlo eSports zet zich in voor gezonde leefstijl onder jongeren Gepubliceerd op 12-2-2021
Maatschappelijk
AZ leert kinderen over gezonde voeding Gepubliceerd op 12-2-2021
Maatschappelijk
Onderzoek: betaald voetbal geeft plezier, verbindt en draagt 2 miljard euro bij aan het BBP Gepubliceerd op 12-2-2021