'Wijnaldum kiest voor PSG en niet voor Barça' Gepubliceerd op 6-6-2021 | Via ESPN

Middenvelder tekent tot 2024 in Parijs.

Georginio Wijndaldum kiest voor Paris Saint-Germain als zijn nieuwe club, aldus transferexpert Fabrizio Romano. De 30-jarige middenvelder is transfervrij en werd de afgelopen weken met name aan FC Barcelona gelinkt, maar de Fransen verdubbelen het salaris van de Nederlander en daardoor kiest de Rotterdammer voor Parijs. 

Volgens Romano tekent Wijnaldum tot 2024 in de Franse hoofdstad. FC Barcelona zou zijn bod niet willen verhogen. Wijnaldum krijgt in Parijs te maken met een aardige concurrentiestrijd. Zo staan Leandro Paredes, Danilo Pereira, Ander Herrera, Idrissa Gueye, Marco Verratti en Julian Draxler onder contract bij PSG.

Wijnaldum speelde sinds 2016 bij Liverpool. Daarvoor kwam hij uit voor Newcastle United, PSV en Feyenoord. Wijnaldum en zijn zaakwaarnemer willen dat de transfer snel wordt afgehandeld, omdat de speler zich wil concentreren op het EK. Trainer Mauricio Pochettino wilde Wijnaldum al jaren hebben. In 2016 probeerde hij hem weg te halen bij Newcastle, waar Wijnaldum bij de Argentijn thuis kwam.

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie samen één! Gepubliceerd op 18-6-2021
Eredivisie
Volle stadions bij seizoenstart Gepubliceerd op 11-6-2021
Eredivisie
Definitief: alle eredivisie wedstrijden voor seizoen 2021-22 Gepubliceerd op 8-6-2021
Eredivisie
PSV kampioen KPN eDivisie Gepubliceerd op 3-6-2021
Eredivisie
Bekijk nu live: de KPN eDivisie finals Gepubliceerd op 2-6-2021