Aanvoerder Linssen verlaat Vitesse in de zomer Published on 4-12-2019 | By fox sports

Bryan Linssen neemt na het huidige seizoen afscheid van Vitesse. De aanvoerder van de Arnhemmers zal zijn aflopende contract niet verlengen.

Linssen legt woensdag in Voetbal International uit dat zijn toekomst nog onzeker is. "Ik weet niet waar ik naartoe ga. Ik heb het met mijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen besproken en hij weet wat ik wil. En ook dat het zo kan zijn dat ik toch opensta om iets te doen wat ik niet meteen wil."

Hoewel het buitenland lonkt, is een langer verblijf in de Eredivisie niet ondenkbaar. "Nederland? Ja, er is wel iets wat ook reëel kan zijn", aldus Linssen, die zich niet hardop wil uitspreken over de mogelijkheid dat zijn toekomst in Rotterdam zou kunnen liggen.

Feyenoord

"Je weet dat ik het toch niet uitspreek. Dan ga ik dingen op gang brengen, daar hou ik niet van. Je verdient iets op het veld en niet met woorden. Als jij vraagt: "Zie je Feyenoord zitten?", zeg ik: "Ja, dat zou kunnen."

"Ik wil me niet verkopen aan welke club dan ook. Ik vind het net zoiets als mensen gaan zeggen dat ze in Oranje willen, dan ben je zelf aan het solliciteren. Je moet het op het veld laten zien, dan komen ze vanzelf. De kans dat ik naar het buitenland ga, is veel groter."

Topscorer

Linssen is bezig aan zijn derde seizoen bij Vitesse. De 29-jarige aanvaller is topscorer van de ploeg met acht treffers in vijftien competitieduels. Eerder speelde hij voor Fortuna Sittard, MVV Maastricht, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen.

Vitesse zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Na een prima start van de jaargang werden de laatste vijf wedstrijden verloren en stapte trainer Leonid Slutskiy afgelopen week op. (FOX Sports)

Highlighted

Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de week: Luuk de Jong Published on 21-1-2020
Eredivisie
Vluchteling Mo vindt nieuw thuis bij Sparta Rotterdam Published on 21-1-2020
Eredivisie
ADO Den Haag en Pardew pakken punten in cruciale kelderkraker Published on 20-1-2020
Eredivisie
Gezocht: stagiair social media Eredivisie Published on 20-1-2020
Eredivisie
Prachtgoals Pavlidis en Ndayishimiye bij nieuwe Willem II-stunt tegen AZ Published on 20-1-2020