Aanvoerder Willem Janssen langer bij FC Utrecht Gepubliceerd op 23-8-2019 | Via fox sports

FC Utrecht heeft het contract met Willem Janssen opengebroken en verlengd. De 33-jarige aanvoerder ligt nu tot medio 2021 vast, met een optie tot 2022.

Janssen is, met 346 gespeelde wedstrijden, de meest ervaren Eredivisie-speler in de competitie van dit moment. Als profvoetballer begon hij zijn loopbaan bij VVV-Venlo. Daarna kwam Janssen uit voor Roda JC en FC Twente. Hij speelt sinds de zomer van 2013 voor FC Utrecht.

“Willem is een op en top professional, die het beste uit zichzelf en de mensen om zich heen wil halen en daarvoor alles doet en laat dat nodig is”, vertelt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht.

“Hij is binnen- en buiten de lijnen een uithangbord voor de club. Hij is een voorbeeld voor zijn teamgenoten en de jeugd in Utrecht, die ervan dromen ook ooit in Stadion Galgenwaard te spelen. Wij zijn er trots op dat we de overeenkomst met Willem hebben verlengd en kijken samen met een goed gevoel terug op de voorgaande jaren, en met veel vertrouwen en ambitie vooruit naar de komende seizoenen.” (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Willem Janssen verrast zieke Wessel in bijzondere skybox WKZ Gepubliceerd op 25-2-2020
Eredivisie
Ex-Eredivisiespeler van de Week: Henk Veerman Gepubliceerd op 25-2-2020
Eredivisie
Officieel: Ziyech rondt transfer naar Chelsea af Gepubliceerd op 24-2-2020
Eredivisie
Buijs zorgt voor stabiliteit bij FC Groningen Gepubliceerd op 21-2-2020
Eredivisie
PSV vol vertrouwen naar Vitesse Gepubliceerd op 21-2-2020