ADO Den Haag huurt speler van Juventus Gepubliceerd op 2-10-2020 | Via fox sports

ADO Den Haag huurt Dario Del Fabro van Juventus. Del Fabro, geboren en getogen op Sardinië, is een rechtsbenige centrumverdediger van 25.

 

Del Fabro staat al jaren onder contract bij de Oude Dame, maar wist nooit zijn debuut te maken. Juventus heeft hem de afgelopen seizoenen uitgeleend aan verschillende clubs.

“We zijn heel tevreden dat we nog een centrale verdediger kunnen presenteren in de laatste week van de transferwindow”, zegt Martin Jol (Hoofd Technisch Hart) over de komst van Del Fabro. “Dario zorgt ervoor dat wij achterin wat ruimer bezet zijn na het vertrek van onder meer Tom Beugelsdijk. We heten hem van harte welkom bij onze mooie club.” 

Ook Del Fabro is verheugd met het nieuws. “Ik sta te popelen om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Ik ben er klaar voor om het team te helpen met mijn internationale ervaring en mijn tactische vaardigheden”, stelt de Italiaanse versterking. “Ik zie mezelf als een fysieke verdediger met uitstraling, die ervan houdt om de opbouw te verzorgen en van waarde kan zijn bij spelhervattingen.” (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
FC Emmen krijgt na comeback effectief Fortuna niet op de knieën Gepubliceerd op 19-10-2020
Eredivisie
Vooruitblik: Heldhaftig Heerenveen op jacht naar beste seizoenstart ooit Gepubliceerd op 16-10-2020
Eredivisie
Spandoeken met fans zichtbaar op tribunes Heracles Almelo Gepubliceerd op 16-10-2020
Eredivisie
Stagevacature: social media Eredivisie 2021 Gepubliceerd op 14-10-2020
Eredivisie
41 wijzigingen in Eredivisie door Europees succes Gepubliceerd op 12-10-2020