ADO en Pardew halen eerste versterking uit Groot-Brittannië Gepubliceerd op 8-1-2020 | Via fox sports

ADO Den Haag en trainer Alan Pardew hebben met Sam Stubbs de eerste winterse versterking binnen. De 21-jarige centrale verdediger komt op huurbasis over van Middlesbrough.

Stubbs, die tot het einde van het seizoen werd vastgelegd, werd tijdens de eerste helft verhuurd aan het Schotse Hamilton Academical FC. De Brit is dinsdag bij de selectie van Pardew aangesloten op het trainingskamp in Spanje. Hij moet nog wel een medische keuring ondergaan.

“Ik ben zeer blij om hier te zijn”, zegt Stubbs op de website van de club. “Deze stap komt voor mij op het juiste moment. Ik wil mezelf hier niet alleen verder ontwikkelen, maar wil er samen met het team ook alles aan doen om de club op het hoogste niveau van Nederland te houden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Mijn eerste indruk van de club is zeer goed.”

Stubbs stond eerder op de loonlijst van Wigan Athletic, voordat hij in 2018 bij Middlesbrough tekende. Hij was de laatste jaren als huurling actief voor Crewe Alexandra, AFC Fylde, Notts County en Hamilton Academical. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020