ADO haalt gepasseerde Santoni en Hoogendorp toch weer bij eerste elftal Gepubliceerd op 11-11-2020 | Via fox sports

ADO Den Haag haalt assistenten Michele Santoni en Rick Hoogendorp toch weer bij het eerste elftal. De clubleiding vond het vorige week maandag nog nodig het duo terug te zetten naar de jeugdopleiding.

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi zei toen over die wijziging: “Op basis van de eerste maanden van het seizoen, de wisselwerking binnen de staf en interne gesprekken is er geconcludeerd dat het op dit moment beter is om de technische staf van het eerste elftal te verkleinen. Een besluit in het belang van de club." 

Zaterdag werd ook nog eens trainer Aleksandar Rankovic op straat gezet na een 2-4 nederlaag tegen FC Twente. Opvolger Ruud Brood stond al klaar om het stokje over te nemen en nam Adrie Bogers als assistent mee naar de nummer 16 van de Eredivisie.

Nu maakt ADO bekend dat Michele Santoni en Rick Hoogendorp weer worden weer betrokken bij de eerste selectie, maar wel met een andere rolverdeling dan voorheen. Santoni is tweede assistent en gaat zich met name richten op videoanalyse en de sportwetenschappelijke benadering. Hoogendorp zal één of twee keer per week op het veld staan als spitsentrainer. De rest van zijn werkzaamheden voert de oud-spits uit bij ADO Den Haag Onder 21. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vanavond live in speelronde 3 van de eDivisie: topper Ajax - PSV Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Prachtig eerbetoon Doesburg en Danilo in voetsporen Romário Gepubliceerd op 24-11-2020
Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020