ADO versterkt zich met De Bock en Wales-international Thomas Gepubliceerd op 13-1-2020 | Via fox sports

ADO Den Haag heeft met George Thomas een aanvallende middenvelder aan de selectie toegevoegd. De 22-jarige Thomas wordt voor een half seizoen gehuurd van het Engelse Leicester City. De club pikte tevens Laurens de Bock van Leeds United op.

Thomas speelde zijn wedstrijden voor Leicester City bij de onder 23-ploeg en heeft zijn opwachting in het eerste van de club nog niet gemaakt. De middenvelder maakte wel al zijn debuut in de nationale ploeg van Wales. In totaal heeft hij drie interlands op zijn naam staan. 

“Ik wil de fans heel graag laten zien wat ik in huis heb en daarmee een bijdrage leveren aan het team”, zegt de Welshman op de clubsite van ADO. “Wat voor type speler ik ben? Ik zou mezelf vooral omschrijven als een hardwerkende en creatieve speler, die altijd alles voor het team geeft. Ik word vaak gezien als een veelzijdige speler waarmee de trainer meerdere kanten op kan.”

Laurens de Bock

ADO huurde daarnaast de linksbenige verdediger Laurens de Bock van Leeds United. De Hagenaars hebben de optie om de 27-jarige Belg na dit seizoen definitief van Leeds United over te nemen.

De Bock speelde in eigen land voor Lokeren, Club Brugge en Oostende. Hij kwam het laatste half jaar op huurbasis voor Sunderland uit.

Eerder in de winterse transferperiode versterkte ADO zag al met verdediger Sam Stubbs. (FOX Sports)

 

 

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie start met buitenspeltechnologie Gepubliceerd op 31-7-2020
Eredivisie
Dit seizoen vijf wissels toegestaan in de Eredivisie Gepubliceerd op 30-7-2020
Eredivisie
Programma Eredivisie 2020/21 definitief vastgesteld Gepubliceerd op 24-7-2020
Eredivisie
Concept Eredivisie programma 2020/21 bekend Gepubliceerd op 22-7-2020
Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020