ADO slaat dubbelslag met Arweiler en Pascu Gepubliceerd op 24-8-2020 | Via fox sports

ADO Den Haag heeft opnieuw de selectie versterkt. Spits Jonas Arweiler wordt voor één seizoen gehuurd van FC Utrecht en middenvelder José Pascual Alba Seva komt over van Valencia.

De Duitser scoorde afgelopen seizoen 10 keer voor Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie én trof doel bij zijn basisdebuut voor het eerste elftal tijdens het thuisduel met FC Twente.

Arweiler wist direct dat hij naar ADO Den Haag wilde, zo geeft hij aan op de website van de club. "Ik heb alleen maar positieve dingen gehoord over de club en ben zeer blij met deze stap. Ik kan hier doorgroeien en dat is precies wat ADO Den Haag zelf ook voor ogen heeft. De club wil weer stappen vooruit maken. Het is mooi dat ik de kans krijg om daar aan bij te dragen", aldus de Duitse spits. 

De 23-jarige Arweiler staat nog tot 2022 onder contract bij FC Utrecht, maar de Domstedelingen hebben een optie in het contract opgenomen om de Duitser vast te leggen tot 2023. 

Tevens presenteerde ADO vandaag José Pascual Alba Seva (20), een Spaanse middenvelder. ´Pascu´, zoals zijn voetbalnaam luidt, was de laatste jaren actief voor Valencia B, waar zijn contract niet verlengd werd. Hij tekent voor 1 jaar met een optie voor een tweede seizoen. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020