ADO sprokkelt punt tegen onherkenbaar Heracles Gepubliceerd op 29-2-2020 | Via fox sports

ADO Den Haag heeft een punt overgehouden aan het thuisduel met Heracles Almelo. De slecht draaiende Haagse ploeg kreeg de kansen op de volle buit, maar faalde in de afwerking: 0-0.

Heracles Almelo begon gezien de stand op de ranglijst en de zege op Ajax als favoriet aan het duel tegen het dolende ADO Den Haag, maar maakte die status niet waar.

In de eerste helft kreeg de ploeg van Frank Wormuth nog wel de beste mogelijkheden op de openingstreffer maar zowel Cyriel Dessers als Mitchell Burgzorg had het vizier niet op scherp staan.

Na rust werd het er niet beter op bij beide ploegen, maar kreeg ADO wel een paar grote kansen om een goede zaken te doen in de zware strijd voor lijfsbehoud. Janis Blaswich voorkwam de 1-0 na een grote kans van Omar Bogle en ook bij een open kans voor Lex Immers was de Duitse doelman een sta-in-de-weg. ADO maakte de wedstrijd niet vol met elf man, Shaquille Pinas kreeg in de slotminuut zijn tweede gele kaart.

In een weekend waarin concurrenten in onderlinge duels punten kunnen pakken, laat ADO de kans liggen op een driepunter. De ploeg van Alan Pardew heeft 19 punten na 25 duels. Heracles blijft in de middenmoot met 33 punten uit 25 duels. (FOX Sports)

 

 

Uitgelicht

Eredivisie
Statement Eredivisie CV over huidige status competitie Gepubliceerd op 3-4-2020
Eredivisie
eDivisie start nieuw initiatief: eDivisie Open Series Gepubliceerd op 3-4-2020
Eredivisie
[Liveblog] De Eredivisie(clubs) tijdens de coronacrisis Gepubliceerd op 31-3-2020
Eredivisie
Meer duidelijkheid over uitspelen betaald voetbalcompetities Gepubliceerd op 1-4-2020
Eredivisie
Voorlopig geen wedstrijden betaald voetbal Gepubliceerd op 31-3-2020