Advocaat: "Goede hoop dat Botteghin en Fer blijven" Gepubliceerd op 11-6-2020 | Via fox sports

Dick Advocaat heeft goede hoop dat Eric Botteghin en Leroy Fer ook volgend jaar in De Kuip spelen. Dat liet de 72-jarige trainer weten in gesprek met Feyenoord TV.

Advocaat verlengde onlangs zijn contract in Rotterdam met een jaar. Daar hoefde de trainer destijds niet lang over na te denken, al zag het plaatje er in maart natuurlijk wel anders uit dan nu.

Het plan was toen om het huidige elftal, dat fantastisch draaide onder Advocaat en derde stond in de Eredivisie, bij elkaar te houden en aan te vullen met twee of drie goede versterkingen, om zo mee te doen voor de titel. "Maar nu moeten we nog maar afwachten wat we kunnen krijgen. Toen waren de mogelijkheden groter."

Ondanks alle onzekerheid denkt Advocaat dat hij zijn ervaren spelers niet kwijtraakt. "We hebben nu zestien spelers, waarvan er acht spelers onder de 21 zijn. Maar ik heb goede hoop, echt goede hoop dat Botteghin en Fer bijtekenen, en dat we er nog twee of drie jongens bij kunnen halen", vervolgt de coach. "Wij zijn ervan overtuigd dat we, als we deze groep bij elkaar kunnen houden en kunnen aanvullen met drie versterkingen, een heel vervelend elftal hebben om tegen te spelen. En dat heb ik graag." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020
Eredivisie
Top Notch en Noah’s Ark ontwerpen de nieuwe Eredivisiebal 2020/21 Gepubliceerd op 7-7-2020
Eredivisie
Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens Meer dan Voetbal-week Gepubliceerd op 6-7-2020
Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020