Blind: "Ik ben oké en ik voel me goed" Gepubliceerd op 26-8-2020 | Via fox sports

Daley Blind heeft woensdagavond op social media een korte update gegeven over zijn toestand. "Ik ben oké en ik voel me goed", aldus de verdediger van Ajax. Gisteren viel Blind uit tijdens de wedstrijd tegen Hertha BSC nadat zijn ICD-kastje afging.

Ajax meldde eerder op de woensdag al dat Daley Blind zich naar omstandigheden goed voelt.

De schrik zat er goed in toen Blind in de tweede helft door zijn knieën ging. Dit gebeurde zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Blind greep naar zijn borstkas en na overleg met de medische staf verliet hij zelfstandig het veld.

Blind was afgelopen seizoen een paar maanden uit de roulatie nadat hij in het Champions League-duel met Valencia kampte met hartklachten. De Ajax-verdediger speelt nu met een ICD-kastje, een soort defibrillator. Dat ICD-kastje ging in de wedstrijd tegen Hertha dus af en dat zorgde ervoor dat Blind het duel staakte. Ajax-trainer Erik ten Hag meldde gisteren al dat het goed ging met Blind.

Blind wordt nu eerst nader onderzocht. Ajax en speler wachten de uitslagen van deze onderzoeken af voordat Blind weer de training hervat. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020
Eredivisie
Eredivisie zet nieuwe stap in het verzamelen en delen van sportieve data Gepubliceerd op 10-9-2020
Eredivisie
Afspraken voortijdig beëindigen betaald voetbalcompetities vastgelegd Gepubliceerd op 9-9-2020