Ajax verlengt huurovereenkomst Bruno Varela Gepubliceerd op 24-6-2019 | Via fox sports

Bruno Varela blijft minimaal nog een jaar bij Ajax, de Portugese goalie werd vorig seizoen ook al gehuurd door de Amsterdammers. Er is tevens een optie tot koop opgenomen in de overeenkomst.

Varela kwam in de winterstop van het afgelopen seizoen naar Amsterdam. De doelman speelde nog niet in een officieel duel voor Ajax. 

De Lutte

De Portugees reist met Ajax mee naar De Lutte om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De afgelopen jaren lieten ze het trainingskamp in Overijssel verstek gaan, maar dit jaar wordt de traditie 'gewoon' voortgezet. In de selectie van de Eredivisie-kampioen zitten enkele bekende namen, ook gaan een aantal jonkies van Jong Ajax voor het eerst mee. Denk aan Jurriën en Quinten Timber en Brian Brobbey.

Siem de Jong

Een opvallende afwezige is Siem de Jong. De middenvelder werd vorig seizoen door Ajax verhuurd aan Sydney FC uit Australië, maar liet bij de start van de voorbereiding zijn gezicht weer zien op Sportpark de Toekomst. De middenvelder annex spits is niet opgenomen in de selectie van Ten Hag.

Quincy Promes

Quincy Promes, die voor vijf jaar heeft getekend in de hoofdstad, gaat nog niet mee op trainingskamp. De volledige lijst met namen is hier te zien. (FOX Sports) 

Uitgelicht

Eredivisie
Nederlandse voetbalwereld vraagt aandacht voor LHBTI acceptatie Gepubliceerd op 9-10-2019
Eredivisie
Effectieve Van Aanholt is ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 8-10-2019
Fox Sports
Malen uitgeroepen tot Speler van de Maand Gepubliceerd op 4-10-2019
Eredivisie
Nils Röseler: vaste waarde bij VVV-Venlo Gepubliceerd op 2-10-2019
Eredivisie
Martin Ødegaard ex-Eredivisie Speler van de Week Gepubliceerd op 1-10-2019