Algemeen directeur Hamdi schrijft open brief aan ADO-supporters Gepubliceerd op 3-5-2021 | Via ESPN

Hamdi benadrukt dat de club op meerdere fronten in zwaar weer verkeerd.

Algemeen directeur Mohammed Hamdi heeft namens de club een open brief geschreven naar alle supporters van ADO Den Haag. Hamdi benadrukt dat de club op meerdere fronten in zwaar weer verkeerd. ADO vecht tegen degradatie maar heeft het ook financieel moeilijk. De algemeen directeur wil de supporters daarom meenemen hoe de club de toekomst tegemoet gaat.

“De Haagse identiteit bestaat uit het samen blijven knokken, wat er ook gebeurt. Alles geven, behalve op. En dat doen we met trots. Het geel-groene bloed stroomt volop door onze aderen, wat anderen er ook van mogen vinden. We blijven onszelf en weten hoe het is om samen te vallen en ook weer op te staan.”

ADO Den Haag is een zogenoemde WHOA-procedure gestart. Dat geeft de club met financiële problemen de mogelijkheid schulden te saneren en zo een faillissement te voorkomen.

Hamdi schrijf aan de supporters: “De WHOA-procedure is voor ons een kans op een schone lei, met oplossingen voor de lastige situatie waarin we zitten. Natuurlijk blijven we voor grote uitdagingen staan en houden we rekening met meerdere scenario’s, maar dankzij dit traject kunnen we verder.”

De directeur benadrukt er alles aan te doen ADO door deze periode heen te loodsen. “Ik wil jullie dan ook op het hart drukken dat wij – van de directie tot aan het kantoorpersoneel en van de Raad van Commissarissen tot aan de spelers en staf – er alles aan doen om een stabiele en mooie toekomst te realiseren voor onze club”

“Verliezen doen we vaker dan ons lief is, maar verloren gaan we nooit.” Sluit de algemeen directeur af.

Uitgelicht

Eredivisie
Van tracking- en event data naar een videoserie voor voetballiefhebbers Gepubliceerd op 18-5-2021
Eredivisie
Play-offs wedstrijden mét publiek dankzij pilot met testbewijzen Gepubliceerd op 14-5-2021
Eredivisie
Wedstrijdschema's play-offs Europees voetbal en nacompetitie Gepubliceerd op 17-5-2021
Eredivisie
Vooruitblik: FC Groningen zonder Sergio Padt, dat wordt even wennen Gepubliceerd op 15-5-2021
Eredivisie
Eredivisie onthult logo in aanloop naar jubileumseizoen Gepubliceerd op 12-5-2021