Zware last op schouders Allach bij RKC: "Handhaving hier zo heilig als de paus" Gepubliceerd op 10-6-2020 | Via fox sports

Mo Allach keert na een kleine tien jaar terug als technisch directeur bij RKC Waalwijk. De oud-speler vervulde tot januari dezelfde rol bij Vitesse.

Frank van Mosselveld, algemeen directeur van RKC Waalwijk, was in zijn nopjes met de aanstelling. "We zijn trots en enorm blij dat we Mo hebben kunnen overtuigen om terug te keren op het oude nest. Hij heeft hier succes gevierd, past bij de club en brengt enorm veel kennis mee. We bouwen al een tijdje aan het voetbalfundament en daarin is dit een hele belangrijke stap voor de club", aldus Van Mosselveld op de clubsite.

Ook Allach is blij met de terugkeer. "De club en de mensen eromheen hebben altijd een warm plaatsje gehad in mijn hart. We hebben contact gehuden en het is fantastisch om te zien wat er hier na een zware periode in korte tijd is neergezet. De faciliteiten, de speelwijze onder deze trainer, de hele organisatie: natuurlijk komt er ook geluk bij kijken maar het plan dat er ligt spreekt me enorm aan."

Allach was tussen 2009 en 2011 ook al werkzaam in Waalwijk. Daarna was hij actief voor de KNVB, Vitesse, Maccabi Haifa en opnieuw Vitesse. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020
Eredivisie
Top Notch en Noah’s Ark ontwerpen de nieuwe Eredivisiebal 2020/21 Gepubliceerd op 7-7-2020
Eredivisie
Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens Meer dan Voetbal-week Gepubliceerd op 6-7-2020
Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020