Antony onvoldoende fit voor duel met Heracles Gepubliceerd op 20-11-2020 | Via fox sports

Ajax moet het zondag in de Eredivisie doen zonder buitenspeler Antony. De Braziliaan is volgens de Amsterdammers niet beschikbaar.

Antony deed niet mee met de groepstraining en trainde individueel. De vleugelspits is nog niet hersteld van een hamstringblessure die hij een kleine twee weken geleden opliep tijdens een uitduel met FC Utrecht. Antony moest zich in de rust van het duel met FC Utrecht laten vervangen.

Vervolgens meldde hij zich af voor twee duels van de olympische ploeg van Brazilië. Ajax speelt woensdag tegen FC Midtjylland in de Champions League. Het is onduidelijk of Antony dan wel weer beschikbaar is.

Mohammed Kudus, een andere aanwinst, ontbreekt al langer bij Ajax. De middenvelder heeft een operatie aan een knie ondergaan en komt vermoedelijk voor de winterstop niet meer in actie.

Antony maakte afgelopen zomer de overstap van Brazilië naar Amsterdam en maakte indruk in zijn eerste periode bij Ajax. In de Eredivisie maakte de talentvolle aanvaller in de eerste acht duels vier goals en gaf hij twee assist. (FOX Sports)

Ajax - Heracles is zondag om 12.15 uur LIVE te zien op FOX Sports 2

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020
Eredivisie
LIVE: Bekijk hier speelronde 2 in de eDivisie Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Raad van Commissarissen Eredivisie CV treedt af Gepubliceerd op 16-11-2020