AZ legt Midtsjø langer vast Gepubliceerd op 1-7-2020 | Via fox sports

Fredrik Midtsjø heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij AZ. De 26-jarige middenvelder had een verbintenis tot 2022 en heeft dit met een jaar verlengd.

Sinds zijn komst speelde Midtsjø in totaal 113 officiële wedstrijden in de Alkmaarse hoofdmacht. Daarin gaf de Noor 17 assists en maakte hij vijf goals. Afgelopen seizoen kwam hij tot 39 wedstrijden. In zijn tijd als AZ’er werkte hij ook drie interlands voor Noorwegen af.

"Het voelt altijd goed om een nieuw contract te tekenen", reageert Midtsjø op de website van AZ. "Toen AZ aangaf te willen verlengen, was het makkelijk om tot een overeenkomst te komen. Ik wil blijven bijdragen aan de teamprestatie en uiteindelijk gaat het om prijzen winnen. Dat moet de volgende stap zijn."

"Fredrik is natuurlijk een heel belangrijke pion voor ons", stelt directeur voetbalzaken Max Huiberts. "Dit is dus heel mooi nieuws. Zijn ontwikkeling is ontzettend snel gegaan. Sinds zijn komst is hij onmisbaar geworden. Hij heeft aangetoond dat wanneer hij er niet bij is, we hem missen. Hij geeft veel energie aan het team." (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Titelkoorts in Arnhem Gepubliceerd op 22-1-2021
Eredivisie
Zakelijke relaties van betaald voetbalclubs zeer positief over partnership Gepubliceerd op 20-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021