Bijlow met knieblessure aan de kant bij Feyenoord, Haps op de bank Gepubliceerd op 1-11-2020 | Via fox sports

Feyenoord moet het vanmiddag in het uitduel bij FC Emmen stellen zonder Justin Bijlow. De vaste doelman van de Rotterdammers moet de wedstrijd laten schieten wegens knieproblemen, Nick Marsman vervangt hem.

Bijlow raakte donderdagavond in het verloren Europa League-treffen met Wolfsberger (1-4) geblesseerd aan zijn knie. Ook Ridgeciano Haps staat niet aan de aftrap op De Oude Meerdijk. De linksback zit wel op de bank maar wordt vervangen door Tyrell Malacia.

Eric Botteghin zit eveneens op de reservebank bij de Rotterdammers, net als Lutsharel Geertruida. Centraal in de verdediging staat Uroš Spajić naast Marcos Senesi.

Basisdebuut Van Rhijn bij Emmen

Bij FC Emmen staat ook een nieuwe keeper onder de lat. Trainer Dick Lukkien geeft de Duitser Felix Wiedwald de voorkeur boven Dennis Telgenkamp, die de eerste zes competitiewedstrijden speelde.

Voormalig Oranje-international Ricardo van Rhijn begint ook voor het eerst in de basis bij Emmen in de Eredivisie. Wiedwald en Van Rhijn mochten eerder deze week ook starten in de gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven (2-0). Michael de Leeuw maakte toen beide doelpunten. (FOX Sports)

FC Emmen - Feyenoord is vanmiddag om 14.30 uur LIVE te zien op FOX Sports 2

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020
Eredivisie
LIVE: Bekijk hier speelronde 2 in de eDivisie Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Raad van Commissarissen Eredivisie CV treedt af Gepubliceerd op 16-11-2020