Blind terug op trainingsveld bij Ajax Gepubliceerd op 11-12-2020 | Via fox sports

Daley Blind trainde vandaag weer mee bij Ajax. De verdediger ontbrak woensdag tijdens het verloren Champions League duel met Atalanta vanwege een keelontsteking. Ook Lisandro Martinez, die woensdag uitviel, lijkt fit genoeg voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle, die morgen op het programma staat.

Vandaag zien we weer een lachende Blind op het trainingsveld bij Ajax. Of de verdediger klaar is voor 90 minuten is nog niet bekend. Ajax wilde op vrijdagmiddag sowieso nog geen uitspraken wil doen over de geblesseerde spelers. Dus is het afwachten wie er bij de wedstrijdselectie tegen PEC zitten. Achter de namen van David Neres en Lassina Traoré staan grote vraagtekens. Mohammed Kudus en Jurriën Timber, die bij zijn Champions League debuut tegen Atalanta een ontstoken alvleesklier opliep, zijn er sowieso nog niet bij. Jong Ajax-spelers Devyne Rensch, Kenneth Taylor en de Braziliaan Giovanni trainden ook mee. 

Ajax speelt morgenavond om 20:00 uur de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Dat duel is uiteraard bij ons te zien, op FOX Sports 2. Voorafgaand in De Eretribune al een uitgebreide voorbeschouwing

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
Vitesse-FC Utrecht in het teken van Theo Bos en KWF Gepubliceerd op 12-1-2021
Eredivisie
AJAX - PSV bezorgt ESPN meteen record Gepubliceerd op 11-1-2021