Boschker kop van Jut bij rommelend FC Twente Gepubliceerd op 12-2-2020 | Via fox sports

Het blijft rommelen bij FC Twente. Na het opwachten van de spelersbus en uitgelekte gesprekken van supporters met de technische staf, is het standbeeld van Sander Boschker ingepakt met vuilniszakken.

Twente verloor dinsdag de belangrijke wedstrijd bij FC Emmen met 2-0. Het was alweer de tiende nederlaag van het seizoen voor de ploeg van Gonzalo García, die sinds medio november nog maar één keer won (vorige week tegen Sparta). Na de wedstrijd werd de spelersbus opgewacht door een groep supporters. Hierop gingen aanvoerder Xandro Schenk en de technische staf in gesprek met de supporters.

Splijtzwam

Uit gelekte gesprekken blijkt dat de technische staf van de Tukkers Wout Brama als splijtzwam in de selectie ziet. Assistent-trainer Boschker liet zich hard uit over het clubicoon: "De jongens hebben geen vertrouwen, dat komt ook mede door Wout Brama. Dan kun je denken dat dit niet zo is, maar dat is echt zo. Wout denkt echt dat hij hier dé man is. Als jullie elke keer zo zingen, gaat hij daar nog meer in geloven."

Brama hoeft al enige tijd niet meer te rekenen op speeltijd en zit inmiddels niet meer bij de selectie. De absentie van de clubman is een doorn in het oog van de supporters. Zij keren zich nu tegen Boschker. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Ajax-icoon Barry Hulshoff (73) overleden Gepubliceerd op 18-2-2020
Eredivisie
Veerkrachtig Feyenoord beslist spektakel in Zwolle in slotfase Gepubliceerd op 17-2-2020
Eredivisie
PEC Zwolle winnaar eDivisie seizoen I, € 50.000,- prijzengeld Gepubliceerd op 15-2-2020
Eredivisie
Bekijk live de ontknoping van de eDivisie Finals! Gepubliceerd op 14-2-2020
Eredivisie
Dessers treft oude bekende op weg naar recordboeken Gepubliceerd op 14-2-2020