Boschker kop van Jut bij rommelend FC Twente Gepubliceerd op 12-2-2020 | Via fox sports

Het blijft rommelen bij FC Twente. Na het opwachten van de spelersbus en uitgelekte gesprekken van supporters met de technische staf, is het standbeeld van Sander Boschker ingepakt met vuilniszakken.

Twente verloor dinsdag de belangrijke wedstrijd bij FC Emmen met 2-0. Het was alweer de tiende nederlaag van het seizoen voor de ploeg van Gonzalo García, die sinds medio november nog maar één keer won (vorige week tegen Sparta). Na de wedstrijd werd de spelersbus opgewacht door een groep supporters. Hierop gingen aanvoerder Xandro Schenk en de technische staf in gesprek met de supporters.

Splijtzwam

Uit gelekte gesprekken blijkt dat de technische staf van de Tukkers Wout Brama als splijtzwam in de selectie ziet. Assistent-trainer Boschker liet zich hard uit over het clubicoon: "De jongens hebben geen vertrouwen, dat komt ook mede door Wout Brama. Dan kun je denken dat dit niet zo is, maar dat is echt zo. Wout denkt echt dat hij hier dé man is. Als jullie elke keer zo zingen, gaat hij daar nog meer in geloven."

Brama hoeft al enige tijd niet meer te rekenen op speeltijd en zit inmiddels niet meer bij de selectie. De absentie van de clubman is een doorn in het oog van de supporters. Zij keren zich nu tegen Boschker. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Reactie van het betaald voetbal op de coronamaatregelen Gepubliceerd op 28-9-2020
Eredivisie
Voetbalbranche verrast over laatste waarschuwing minister Van Ark Gepubliceerd op 26-9-2020
Eredivisie
Eredivisie benoemt unaniem Jan de Jong als directeur Gepubliceerd op 21-9-2020
Eredivisie
Voetbalstadions in elegant design Gepubliceerd op 18-9-2020
Eredivisie
Uitslag #OneToWatch: fans kijken vooral uit naar Antony, Madueke en Danilo Gepubliceerd op 11-9-2020