'Bryan Linssen alsnog op weg naar Feyenoord' Gepubliceerd op 3-7-2020 | Via fox sports

Feyenoord rekent erop alsnog Bryan Linssen te contracteren. Eerder leek het erop dat de transfer niet door zou gaan, maar de 29-jarige aanvaller is er nu toch uitgekomen met de Rotterdammers. Dat melden diverse media.

Maandag hoopt Feyenoord de deal definitief af te ronden. Dick Advocaat is zeer gecharmeerd van Linssen, die de vervanger moet worden van de langdurig geblesseerde Colombiaan Luis Sinisterra.

Linssen, die Vitesse transfervrij verlaat, leek de afgelopen maanden al op weg naar Feyenoord, maar de onderhandelingen werden halverwege mei nog gestaakt vanwege een te groot verschil in vraag en aanbod. Met veertien goals eindigde de rappe Limburger afgelopen seizoen op de gedeelde derde plaats op de topscorerslijst.

Linssen debuteerde in het seizoen ’08-‘09 in het betaalde voetbal in dienst van Fortuna Sittard. Via MVV Maastricht, VVV-Venlo, Heracles Almelo en FC Groningen belandde hij in de zomer van 2017 bij Vitesse. Afgelopen december maakte Linssen bekend zijn aflopende contract met de Arnhemmers niet te verlengen. Ook Burnley en Union Berlin toonden interesse in de aanvaller. (FOX Sports

 

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Titelkoorts in Arnhem Gepubliceerd op 22-1-2021
Eredivisie
Zakelijke relaties van betaald voetbalclubs zeer positief over partnership Gepubliceerd op 20-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Klaas-Jan Huntelaar op voor zijn laatste kunstje? Gepubliceerd op 15-1-2021
Eredivisie
Vooruitblik: Reuzendoder AZ op weg naar volgende topper Gepubliceerd op 13-1-2021
Reactie op de nieuwe corona maatregelen van het Nederlandse betaald voetbal Gepubliceerd op 12-1-2021