Clement blijft PEC trouw en tekent bij Gepubliceerd op 23-6-2020 | Via fox sports

Pelle Clement heeft een nieuwe overeenkomst getekend bij PEC Zwolle. De 24-jarige middenvelder zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2022.

De vice-aanvoerder van PEC speelt sinds begin 2019 in Zwolle. Daarvoor kwam hij uit voor Ajax en het Engelse Reading. In de afgelopen anderhalf jaar speelde hij 43 officiële wedstrijden, waarin hij driemaal wist te scoren en zeven assists wist te produceren in de Eredivisie.

Clement kijkt uit naar de aankomende periode in Zwolle: "Bij PEC ben ik op mijn plek. Ik kom veel aan voetballen toe en kan me dan ook verder ontwikkelen. Daarnaast leeft de club enorm. Kijk naar de hoeveelheid seizoenkaarten die hier nu al zijn verkocht en het enthousiasme op de tribunes bij onze thuiswedstrijden begin dit jaar. Het doet me goed dat ik daar langer onderdeel van ga uitmaken."

Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle is tevreden dat hij de vaste waarde voor het team heeft kunnen behouden. "Over deze contractverlenging ben ik zeer te spreken. Pelle is van grote waarde voor ons team en heeft de afgelopen anderhalf jaar zowel op het veld als buiten de lijnen een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Bijkomend voordeel van zijn verlenging is dat de as van ons elftal nagenoeg intact blijft, dat geeft een goed gevoel richting het komende seizoen.”  (FOX Sports)

 

Uitgelicht

Eredivisie
Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ bekend Gepubliceerd op 8-7-2020
Eredivisie
Top Notch en Noah’s Ark ontwerpen de nieuwe Eredivisiebal 2020/21 Gepubliceerd op 7-7-2020
Eredivisie
Betaald voetbalclubs veilen unieke items tijdens Meer dan Voetbal-week Gepubliceerd op 6-7-2020
Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020