De FOX Sports Eredivisie Comeback dendert door Gepubliceerd op 1-8-2020 | Via fox sports

De FOX Sports Eredivisie Comeback dendert vandaag door met drie wedstrijden. Vanaf 14.30 uur tot 22.30 uur komen we live vanuit Groningen. Het meest in het oog springende duel is om 17.30 uur in De Galgenwaard. FC Utrecht ontvangt in eigen huis AZ. Die ploegen openen op 12 september ook de Eredivisie en ook die ontmoeting is dan in de Domstad.

Na NAC – SC Heerenveen schakelen we naar De Galgenwaard. Daar gaan Pascal Kamperman en Arnold Bruggink voorbeschouwen op FC Utrecht tegen AZ. De Alkmaarders menen nog steeds recht te hebben op het directe Champions League-ticket van Ajax, maar vooralsnog lijkt het er op dat AZ op 25 of 26 augustus moet aantreden in de tweede voorronde van de Champions League.

De laatste ontmoeting van de dag is in het hoge noorden. Heracles Almelo gaat op bezoek bij FC Groningen. Alle liefhebbers hoopten op de rentree van Arjen Robben, maar daar zullen we nog even op moeten wachten. De 96-voudig international richt zich op het eerste competitieduel tegen PSV en de wedstrijd van vanavond komt in zijn voorbereidingsschema nog te vroeg.

Ondanks de afwezigheid van Robben zijn er namens ons wel drie zwaargewichten in Groningen. Milan van Dongen en Ronald de Boer helpen u de zaterdagavond door, en Hans Kraay junior verzorgt de interviews.

Alle wedstrijden zijn LIVE te zien op FOX Sports 1. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vanavond live in speelronde 3 van de eDivisie: topper Ajax - PSV Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Prachtig eerbetoon Doesburg en Danilo in voetsporen Romário Gepubliceerd op 24-11-2020
Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020