De Wolf en Feyenoord langer met elkaar door Gepubliceerd op 19-3-2020 | Via fox sports

Feyenoord heeft het contract met assistent-trainer John de Wolf met twee jaar verlengd. De clubleiding heeft de optie in het contract van De Wolf gelicht. De rechterhand van Dick Advocaat staat nu tot de zomer van 2022 onder contract in De Kuip.

"De club en ik hebben het er samen over gehad, maar we vonden het beiden niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft te veel ruchtbaarheid aan te geven," aldus De Wolf.

"Nu het dan toch via andere kanalen naar buiten is gekomen, wil ik er graag wel over kwijt dat ik uiteraard heel blij ben dat ik nog langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf."

De Wolf begon dit seizoen als trainer van Spakenburg in de Tweede Divisie. Eind oktober haalde Dick Advocaat, die net de opgestapte Jaap Stam had opgevolgd, De Wolf naar De Kuip.

Onder leiding van de nieuwe technische staf vond Feyenoord de weg naar boven. De Rotterdammers stegen in de Eredivisie naar de derde plaats en bereikten ook de finale van de TOTO KNVB Beker

Advocaat heeft een contract tot het einde van dit seizoen. De 72-jarige Hagenaar lijkt nog een jaar door te gaan bij Feyenoord. (ANP)

Uitgelicht

Eredivisie
Statement Eredivisie CV over huidige status competitie Gepubliceerd op 3-4-2020
Eredivisie
eDivisie start nieuw initiatief: eDivisie Open Series Gepubliceerd op 3-4-2020
Eredivisie
[Liveblog] De Eredivisie(clubs) tijdens de coronacrisis Gepubliceerd op 31-3-2020
Eredivisie
Meer duidelijkheid over uitspelen betaald voetbalcompetities Gepubliceerd op 1-4-2020
Eredivisie
Voorlopig geen wedstrijden betaald voetbal Gepubliceerd op 31-3-2020