Debutant Drommel vervangt geblesseerde Bijlow bij Oranje Gepubliceerd op 8-11-2020 | Via fox sports

Bondscoach Frank de Boer heeft Joël Drommel opgeroepen voor het Nederlands elftal. De doelman van FC Twente is de vervanger van Feyenoord-goalie Justin Bijlow, die voorafgaand aan het duel met FC Groningen geblesseerd raakte tijdens de warming-up.

Drommel debuteert in de Oranje-selectie. De 23-jarige doelman speelde wel vier duels voor Jong Oranje. Bondscoach De Boer beschikt naast Drommel over de keepers Tim Krul (Norwich City) en Marco Bizot (AZ). Eerder moest Jasper Cillessen (Valencia) zich al afmelden voor het trainingskamp van Oranje.

Het Nederlands elftal speelt woensdag in de Johan Cruijff ArenA een oefenwedstrijd tegen Spanje, daarna volgens  twee Nations League-duels: zondag 15 november thuis tegen Bosnië-Herzegovina en woensdag 18 november uit tegen Polen.

Ook Sergio Padt hoopte dat hij een uitnodiging kreeg voor Oranje. "Ik hoop dat ze mij vergeven, het is misschien nu wel een uitgelezen kans voor mij", zei de doelman van FC Groningen nog na afloop van het duel met Feyenoord.  De Boer kiest echter voor Drommel. (FOX Sports)

Uitgelicht

Eredivisie
Vooruitblik: Feyenoord op recordjacht Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Karlsson doet Idrissi (voorlopig) vergeten in Alkmaar Gepubliceerd op 20-11-2020
Eredivisie
Oud-keeper en Eredivisie-recordhouder Doesburg overleden Gepubliceerd op 18-11-2020
Eredivisie
LIVE: Bekijk hier speelronde 2 in de eDivisie Gepubliceerd op 17-11-2020
Eredivisie
Raad van Commissarissen Eredivisie CV treedt af Gepubliceerd op 16-11-2020