Dordrecht strikt Santoni als nieuwe hoofdtrainer Gepubliceerd op 8-6-2021 | Via ESPN

Santoni en Vlemmings nieuwe technische duo Dordrecht.

Michele Santoni is de nieuwe hoofdtrainer van FC Dordrecht. De 41-jarige Italiaan tekent voor twee seizoenen bij Dordt.  Leon Vlemmings is aangesteld als innovatiemanager, hij heeft een eenjarig contract getekend.

Santoni werkte eerder in Nederland als video-analist van Ajax, hoofdtrainer van Almere City en assistent-trainer van ADO Den Haag. “Ik ben er helemaal klaar voor om te gaan knallen”, aldus Santoni.

Vlemmings was onder meer trainer bij Excelsior en Go Ahead Eagles en assistent-trainer van Mario Been en Gertjan Verbeek bij Feyenoord. Ook bekleedde hij twee jaar lang de functie van algemeen directeur bij Helmond Sport.

“Uit de gesprekken die ik met FC Dordrecht heb gevoerd, kwam realiteitszin en groeiambitie naar voren”, vertelt Vlemmings. “Er is hard gewerkt en een fundament gecreëerd om nu te gaan groeien op sportief, maatschappelijk en zakelijk vlak."

'Nieuw tijdperk'

“Met de komst van Vlemmings en Santoni breekt voor FC Dordrecht een nieuw tijdperk aan”, aldus algemeen directeur Hans de Zeeuw. “Het is de bedoeling dat we aankomend seizoen vanuit een eigentijdse voetbalvisie zullen gaan werken.”

Uitgelicht

Eredivisie
Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie samen één! Gepubliceerd op 18-6-2021
Eredivisie
Volle stadions bij seizoenstart Gepubliceerd op 11-6-2021
Eredivisie
Definitief: alle eredivisie wedstrijden voor seizoen 2021-22 Gepubliceerd op 8-6-2021
Eredivisie
PSV kampioen KPN eDivisie Gepubliceerd op 3-6-2021
Eredivisie
Bekijk nu live: de KPN eDivisie finals Gepubliceerd op 2-6-2021