Droomdebuut voor interim-trainer Driessen bij VVV-Venlo Gepubliceerd op 24-11-2019 | Via fox sports

VVV-Venlo heeft in eigen huis drie punten gepakt tegen FC Twente. De ploeg van interim-trainer Jay Driessen maakte in de eerste helft twee goals in twee minuten en incasseerde maar een tegentreffer: 2-1.

VVV snakte na zeven Eredivisie-nederlagen op rij weer eens naar een overwinning. Robert Maaskant werd ontslagen en Driessen nam het stokje van hem over. Driessen mag van de KNVB tot de winterstop als hoofdtrainer aanblijven. Hij is niet in het bezit van de vereiste diploma's.

De trainerswissel lijkt direct effect te hebben op de Venloënaren. Peter van Ooijen brak de wedstrijd open in de 34ste minuut. De middenvelder was het eindstation van een geoliede aanval over meerdere schijven. Twee minuten later kopte Elia Soriano de tweede VVV-treffer binnen bij de eerste paal. 

Vijf minuten voor rust deed Haris Vuckic wat terug voor de Tukkers. De spits die dit seizoen acht keer heeft gescoord uit acht schoten op doel kapte de bal naar zijn linker en rondde koel af. 

Door de overwinning klimt VVV over ADO Den Haag heen. De Hagenaars speelden zaterdag gelijk tegen Willem II. (FOX Sports/ANP) 

Uitgelicht

Eredivisie
ADO Den Haag helpt supporter en ex-verslaafde Michael met een gezonde leefstijl Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten FC Groningen Gepubliceerd op 30-6-2020
Eredivisie
Maximale flexibiliteit in nieuwe speeldagenkalender 2020-21 Gepubliceerd op 26-6-2020
Eredivisie
‘FOX Sports Eredivisie Comeback’ Vanaf 1 augustus live op FOX Sports Gepubliceerd op 25-6-2020
Eredivisie
De bal gaat snel weer rollen in de Eredivisie Gepubliceerd op 24-6-2020