El Messaoudi na lange tijd weer bij Marokkaanse selectie, Ihattaren ontbreekt Gepubliceerd op 3-10-2019 | Via fox sports

Mohamed Ihattaren behoort niet tot de selectie van Marokko voor de interlands tegen Libië en Gabon. Ahmed El Messaoudi is de meest opvallende naam in de 26-koppige selectie. De middenvelder van FC Groningen speelde zijn laatste interland voor Marokko in 2015.

Eredivisie-spelers Hakim Ziyech, Oussama Idrissi en Noussair Mazraoui hebben ook een uitnodiging gekregen van Vahid Halilhodiz.   

Idrissi keert weer terug in de selectie. De aanvaller van AZ zat er de vorige keer niet bij. Ook de gebroeders Nordin en Sofyan Amrabat maken deel uit van de groep. 

Mohamed Ihattaren liet vorige maand weten nog niet te willen kiezen tussen Marokko of Nederland. Het talent van PSV wil de komende tijd vooral tijd doorbrengen met zijn zieke vader. Die keuze hebben de bondscoaches van beide landen gerespecteerd, aangezien de aanvaller ook niet behoort tot de voorselectie van Ronald Koeman. (FOX Sports

 

Uitgelicht

Eredivisie
Willem II keeper Wellenreuther verrast bijzondere werknemer Henry in coronacrisis Gepubliceerd op 2-6-2020
Eredivisie
Eredivisieclubs unaniem akkoord over verdeling mediagelden en benoeming Jan de Jong Gepubliceerd op 2-6-2020
Eredivisie
G-voetballer Sven (16) voetbalt na 10 weken coronacrisis weer op De Oude Meerdijk Gepubliceerd op 26-5-2020
Eredivisie
Eredivisie neemt deel aan uniek Europees FIFA-toernooi Gepubliceerd op 11-5-2020
Eredivisie
Clubs brengen collectieve boodschap aan supporters Gepubliceerd op 8-5-2020